Tutustu Kauppatien jäseniin: Kotkan Kauppatien jäsenyritykset


Merellinen Kotka on elinvoimainen, viihtyisä ja turvallinen kaupunki. Kaupallisten keskusten monipuoliset palvelut, rikas kulttuuri, alueen harrastusmahdollisuudet, Itäisen Suomenlahden meri ja saaristo, palkitut puistot, Kymijoki ja ihmiset tekevät Kotkasta parhaan paikan asua ja elää!


Kaupungin sydän sijaitsee saarella. Kotkansaari on alueen hallinnollinen ja kaupallinen keskus, palveluiden, kulttuurin, muodin ja ravintoloiden keskittymä. Ostoksia voi tehdä Kauppakeskus Pasaatissa sekä keskustan monissa palvelevissa erikoisliikkeissä. Keskustassa voi nauttia aidon merikaupungin tunnelmasta ja kauppatorilla lämpimistä suussa sulavista sokeripintaisista possoista. Ostosten lisäksi kannattaa Kotkassa tutustua kotimaisten kalojen akvaarioon MaretariumiinMerikeskus VellamoonSapokan vesipuistoon ja Katariinan Meripuistoon.

Karhula on toinen Kotkan kaupunkikeskustoista ja sieltä löydät vilkkaan torielämän, pienet erikoisliikkeet ja aidon kymiläisen tunnelman. Karhulan Jokipuisto on yksi Kotkan arvostetuista teemapuistoista. Suuret market-alueet Jumalniemi ja Sutela palvelevat monipuolisella ja runsaalla päivittäis- ja kodintavaran tarjonnalla.  

Kotkassa tapahtuu ympäri vuoden. Kulttuuri-, viihde- ja liikuntapalvelut tarjoavat monipuolisia elämyksiä. Kotka on tunnettu kaupunkifestivaali Meripäivistä, joka on myös Suomen vanhimpia ja suurimpia tapahtumia. Tarjolla on teatteria, konsertteja, leffoja, näyttelyitä ja kaupunkitapahtumia jokaiseen makuun. Koe aito Kotka ja tutustu tarjontaan Kotkan-Haminan Seutu
 

 

TAPAHTUMAT

Kotkassa järjestetään vuosittain kymmeniä pieniä ja suuria kaupunkitapahtumia. Kaikkia yhdistää yhteisöllisyys, keskustojen elinvoimaisuuden kehittäminen ja asukkaiden viihtyisyyden lisääminen. Tutustu tapahtumiin. Jos  et löydä mieleistä järjestä oma, autamme mielellämme!   

Lue lisää

TORIT

Varaa torilta myyntipaikka tai torilava esiintymistä varten.
Kotkan kaupalliset torit sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja ovat vilkkaita kauppa- ja tapahtumapaikkoja. Markkinapäivinä torit täyttyvät kaukaakin saapuvilta myyjiltä. Torien kahvilat ja ravintolat ovat suosittuja tapaamispaikkoja.     

Lue lisää