Back to All Events

Siivouspäivä

  • Kotkan kauppatori ja Karhulan tori Kustaankatu 2 ja Vesivallinaukio 3 Kotka Finland (map)

Siivouspäivä on kirpputorien ja kierrättämisen ystävien vuosittainen juhlapäivä.

Siivouspäivä järjestetään jälleen tulevana lauantaina 25.toukokuuta. Siivouspäivän idea on tehdä kierrättämisestä helppoa sekä luoda elävää ja vastuullista kaupunkikulttuuria. Siivouspäivä on tarkoitettu vanhan tavaran kierrätyksestä kiinnostuneille yksityishenkilöille. Voit myydä käytettyjä tavaroita kuten vaatteita, huonekaluja, polkupyöriä, työkaluja, leluja, kirjoja sekä itse tehtyjä tavaroita.

Kotkan Kauppatie haluaa omalta osaltaan kannustaa ihmisiä kierrättämään ja tarjoaakin lauantaina 25.5. ilmaisen myyntipaikan kirpputorimyyjille sekä Kotkan kauppatorilla että Karhulan torilla. Voit tuoda pienen pöydän mukanasi tai myydä suoraan auton peräkontista. Tapahtumalla ei ole aikataulua, joten voit osallistua miten sinulle parhaiten sopii. Samaan aikaan molemmilla toreilla toripäivä normaalisti klo 7–13.

Kotkassa siivouspäivän myyntipaikat sijaitsevat kaupungintalon puoleisella torialueella ja Karhulassa vapaan myyntipaikan opastaa torivalvoja.

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista vaan paikan voi lunastaa saapumalle toreille lauantaina. Kerää siis turhat tavarasi valmiiksi ja valmistaudu kierrättämään ne eteenpäin!

Kauppatieltä muistutetaan, että jokainen myyjä on vastuussa omista tavaroistaan ja niiden pois viemisestä. Älä siis tuo mukanasi tavaroita, joita et tarvittaessa jaksa viedä pois.

Kaikki joukolla kirppistelemään, sillä siivouspäivänä toisen romu voi olla toisen aarre!

 

 

Earlier Event: May 18
Kotkan Kesänavaus 2024
Later Event: June 1
Kotkan kauppatorin kesä